Objavljeno 16.10.2019

Edukacija stručnjaka u sustavu predškolskog i školskog odgoja u području posvojenja.

Udruga Na drugi način uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, djecu, mlade i socijalnu politiku organizira  edukaciju  stručnjaka u sustavu predškolskog i školskog odgoja u području  posvojenja.

Edukacija će se provesti  u okviru  projekta „Priprema za posvojenje – podrška posvojiteljskim obiteljima“  24. i 25. listopada 2019.  godine u prostoru Osnovne škole Borovje , Zagreb, Davora Zbiljskog 7  s početkom u 9.00 sati.

           Pozivamo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje prijave do 22.10.2019.   na http://ettaedu.azoo.hr (maksimalan broj sudionika je 25).  

  Edukacija se temelji na modelu iskustvenog učenja koje traži aktivno sudjelovanje polaznika u radioničkim grupama, a namijenjena je stručnjacima predškolskog i školskog odgoja  koji rade ili se u radu  mogu susretati s posvojenom djecom i njihovim roditeljima.

            Voditeljice edukacije su Mirjana Marčetić Kapetanović, prof. psiholog, i Vlasta Grgec-Petroci, mag. act. soc.,  Ivana Šafran Tunjić,prof. pedagogije i doc. dr. sc.  Koraljka Modić Stanke koje se bave navedenom problematikom.

         Za sve dodatne informacije možete se obratiti na tel: 091 233 1525 ili 098 407 725 ili e-mail istunjić@gmail.com ili info@nadruginacin.hr.